اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

کاخ سفید: بعد از بازگشت زندانیان آمریکایی از ایران نفس راحتی خواهیم کشید

کاخ سفید: بعد از بازگشت زندانیان آمریکایی از ایران نفس راحتی خواهیم کشید هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا با اشاره به اینکه توافق جدید با ایران به معنای تغییر در سیاست‌های واشنگتن نسبت به تهران نیستف گفت «بعد از بازگشت زندانیان آمریکایی بازداشت شده از ایران یک نفس راحت خواهیم کشید».
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جان کربی» هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا امروز (دوشنبه) و پس از انتشار خبر‌ها مبنی بر واریز منابع مالی آزادشده ایران از کره جنوبی به حساب‌های ایرانی در بانک‌های قطری و خروج هواپیمای حامل جاسوسان آمریکایی از تهران، در اظهاراتی گفت: «بعد از بازگشت زندانیان آمریکایی بازداشت شده در ایران نفس راحت خواهیم کشید».

به موجب ایران توافق، پنج زندانی ایرانی نیز که به صورت غیرقانونی در آمریکا بازداشت شده بودند، مشمول عفو ریاست‌جمهوری و آزاد شده‌اند.

 کربی در ادامه مدعی شد: «به مجازات ایران ادامه خواهیم داد و مسئله بازداشت شهروندان آمریکایی را جدی خواهیم گرفت».

این مقام آمریکایی درباره روند مذاکرات با ایران نیز گفت: «مذاکرات برای رسیدن به توافق با ایران چندین ماه طول کشید که وزارت خارجه آمریکا در طول این مدت فعالیت سختی داشت».

سخنگو و هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا گفت که «توافق تبادل زندانیان با ایران را در چارچوب اقدامات اعتمادساز به منظور ایجاد روابط بهتر نمی‌دانیم».

کربی همچنین مدعی شد: «اگر ایران در امور غیرانسان دوستانه از این اموال استفاده کند می‌توانیم آن‌ها را توقیف کنیم».

این مقام ارشد آمریکایی همچنین خاطرنشان کرد که «توافق جدید به معنای هیچگونه تغییر در سیاست‌های ما نسبت به ایران نیست و همچنان با اقدامات بی‌ثبات کنند آن مقابله می‌کنیم».

اظهارات کربی در حالی عنوان شده که بسیاری از جمهوری‌خواهان آمریکایی از توافق تهران و واشنگتن برای تبادل زندانی و آزادسازی پول بلوکه شده ایران در کره جنوبی راضی نیستند و بر این باورند که ایالات متحده احتمالاً در دادن امتیاز زیاده‌روی کرده است. / الجزیره

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار